Главная » Статьи » Новости » Украина

Пожежа «Екатерининського намету»: Чи все помітили правоохоронці?

Напрочуд швидко з’явились «версії» представників московської церкви з приводу пожежі їхнього намету. Версії різняться, та збігаються в одному – «винні націоналісти!»

Ще коли встановили намет два роки тому, багато хто звертав увагу влади та писав скарги, що представники московської церкви нехтують усіма правилами безпеки.

 

Між наметом і церквою був залишений автомобіль. У наметі користувались відкритим вогнем, поруч з легкозаймистими речовинами. Самовільно підключились до міської електромережі тощо.
 
Єдине, що було зроблено – прибрали автомобіль. Все інше – знехтуване. Навіть жодної перевірки щодо пожежної безпеки не було проведено.

Тому у приміщенні, де мешкали люди і де стільки небезпечних пристроїв, не було жодного вогнегасника та засобів гасіння пожежі.

Цікаво, скільки б часу пропрацював який-небудь кіоск без дозволу пожежних? Думається, що недовго...

І тепер московські попи намагаються прикрити свою нахабну поведінку та нехтування Законами та правилами безпеки брехнею про «людєй в чьорних масках» та казками про «злобних націоналістов».

Коли з’явилась у наметі «буржуйка», то одночасно зникла водостічна труба з Катерининської церкви, а над наметом виникла димова труба. Здавалося б – який зв’язок водостоку і димоходу?

А от після пожежі виявилось дещо, що знову «не помітили» правоохоронці. На представлених світлинах добре видно залишки паркових лавок, які також непомітно зникли з парку та опинились у «канонічних».

Крім цього, чомусь не помітили обгорілий газовий балон. Напевно, ним також користувались мешканці «бомжатника» московського патріархату. Але ж така «дрібниця» може кардинально змінити картину виникнення пожежі!

Представники московської церкви намагаються уникнути відповідальності за нанесені збитки. А це не тільки зіпсовані викрадені у громади лавки та водостічні труби. Це мільйонні збитки через зіпсовані історичні експонати. Якщо їх можна оцінити грошима... Тому московська церква намагається перекласти вину на інших. Але наш народ досить мудрий, щоб повірити у їхню нахабну брехню.

Правоохоронні органи повинні докласти всіх зусиль, щоб неупереджено розслідувати цю пожежу. І знайти винних не тільки пожежі, а й винних у крадіжках та псуванні державного майна. Викрити тих державних посадових осіб, які сприяли своєю бездіяльністю цим злочинам та притягнути винних до карної та майнової відповідальності.

 



Источник: http://val.ua
Категория: Украина | Добавил: CHARISTA (03/04/2008)
Просмотров: 1409 | Комментарии: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Подобные материалы:
Всего комментариев: 0
avatar