Главная » Статьи » Новости » Политика

В знак Дня Соборності націоналісти з Чернігова вирішили об’єднатись
22 січня 2012 року у Чернігові обласні організації партій «Наша Україна», Конгресу українських націоналістів, Української народної партії, Української платформи «Собор» створили координаційну раду національно-демократичних сил Чернігівщини.

Мета: координація зусиль щодо об’єднання національно-демократичних сил області, спільного проведення заходів та участі у парламентських виборах 2012 року.


На світлині зліва на право уповноважені представники Чернігівських обласних організацій Валерій Рябченко (КУН), Станислав Лоленко («Наша Україна»), Володимир Ступак (УНП), Олександр Литвиненко (УП «Собор»). (фото: Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП).


Уповноважені представники обласних організацій цих партій Володимир Ступак (УНП), Станислав Лоленко («Наша Україна»), Валерій Рябченко (КУН), Олександр Литвиненко (УП «Собор») підписали заяву про створення Координаційної ради національно-демократичних сил Чернігівщини. 

Крім того, було прийнято звернення до голів цих партій та інших партій національно-демократичного спрямування.

У зверненні підкреслюється, що за 20 років незалежності наша держава так і не стала правовою, демократичною, національною державою. Навпаки, в Україні відбувається: згортання демократії та свободи слова; національні інтереси перетворилися на предмет політичних торгів і корупції; знищується мале та середнє підприємництво; продовжується рейдеське захоплення підприємств; у селян намагаються відібрати землю; масово закриваються українські школи; з теле- і радіо ефіру витісняється українська мова і культура.

Автори звернення переконані, що ситуацію в державі можна змінити, якщо зараз, напередодні парламентських виборів, національно-демократичні сили знову об’єднаються, як це було в 1989-1991 роках та 2001-2004 роках.

Чернігівські обласні організації УНП, «Нашої України», КУН, Української платформи «Собор» вимагають від керівних органів партій прискорити процес об’єднання в одну політичну силу на спільних ідеологічних засадах з метою розбудови Соборної, Демократичної, Національної і Правової Держави.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП



Источник: http://siver.com.ua/news/na_den_sobornosti_v_chernigovi_nacional_demok
Категория: Политика | Добавил: CITYPOST (22/01/2012)
Просмотров: 858 | Теги: Украина, Политика, День Соборности України, Национализм | Рейтинг: 5.0/1
Подобные материалы:
Всего комментариев: 0
avatar